Направиха шокиращо разкритие за лечението на болни от коронавирус в САЩ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Вижте също някои от интересните ни предложения, натиснете на тях за повече информация:

В една от най-големите болници в щата Ню Йорк тежко болни пациенти с COVID-19 се лекуват с огромни дози Витамин С – лечение, което е дало обещаващи резултати в Китай, пише „Ню Йорк пост“.

Според изданието д-р Андрю Дж. Уебър – пулмолог и специалист по критична грижа е разкрил, че пациентите в интензивно отделение с коронавирус получават инжекция с 1500 милиграма Витамин С още с постъпването си. Същото количество се прилага на критичните пациенти три или четири пъти на ден, разкрил още Уебър. Всяка доза е повече от 16 пъти повече от препоръчаната в съединените щати. Този режим на лечение е базиран на експериментални практики в Китай, където на пациенти с коронавирус са давани големи количества Витамин С.

„Пациентите, които са получавали и от витамина са се справяли с вируса значително по-добре от тези, които не са го получавали“, коментира Уебър. Пулмологът допълва, че Витамин С значително подобрява състоянието на болните, но „не се споменава никъде, защото не е секси лекарство“. Витамин С само по себе си не е лечение за COVID-19. То се прилага заедно с медикаменти като хидроксихлорокин за малария, антибиотикът азитромацин, както и редица антикоаголанти. Според д-р Уебър Витамин С се прилага при тежките случаи, когато заради сепсиса, причинен от болестта, нивата му в организма намаляват драстично.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

Вижте също някои от интересните ни предложения, натиснете на тях за повече информация:

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!